Adatkezelési tájékoztató

 Az alábbiakban összefoglaljuk
Adatkezelési tájékoztatónk legfontosabb elemeit. Kérjük, hogy 
 adatai feldolgozásának módjával kapcsolatos
részletes információkért olvasson tovább!

 

Jelen Adatkezelési tájékoztatót az
Adatkezelő bármikor, egyoldalúan módosíthatja. Jelen Adatkezelési tájékoztató és annak mindenkori módosításai az Adatkezelő által üzemeltetett, alábbi
honlapokon (továbbiakban együtt, mint: Honlapok) kerül közzétételre:

  • adatvedelmibiztositas.com
  • adatvedelmibiztositas.hu
  • cyberbiztositas.com
  • cyberbiztositas.hu
  • innovationandsecurity.hu
  • kiberbiztositas.com
  • kiberbiztositas.hu
  • kibertamadasok.hu
  • maxvalor.eu
  • maxvalor.hu
  • valormax.eu
  • valormax.hu
  • vegpontvedelem.hu
  • zsarolovirusok.hu

Fontos továbbá gyakran ellenőrizni, hogy nem frissült-e az Adatvédelmi tájékoztatónk. Az Adatvédelmi tájékoztató legfrissebb verziója mindig megtalálható a fenti webcímeken. A „hatálybalépés napja” (az oldal tetején) alapján pedig könnyen megállapítható, hogy mikor frissültek legutóbb az adatvédelmi irányelveink.

1.       Milyen személyes adatait, meddig kezeljük, mire használjuk, és milyen felhatalmazás alapján?

Az adatkezelésünk jogalapjai az alábbiak lehetnek:

2.       a GDPR rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerint a felhasználó megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes hozzájárulása az adatkezeléshez (a továbbiakban: Hozzájárulás);

3.       a GDPR rendelet 6. cikk (1) bekezdés b) pontja szerint az adatkezelés olyan szerződés teljesítéséhez szükséges, amelyben a Felhasználó, mint érintett az egyik fél (a továbbiakban: Szerződés teljesítése)

4.       a GDPR rendelet 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges (mint például számviteli, könyvviteli kötelezettség teljesítése – a továbbiakban: Jogi kötelezettség teljesítése)

5.       a GDPR rendelet 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerint az adatkezelés az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges (a továbbiakban: Jogos érdek)

Az adatkezelés jogalapját az alábbiakban adatkategóriánként és adatkezelési célonként külön-külön meghatározzuk a fenti felsorolásra való utalással.

Az adatkezelésünk kiterjed valamennyi vevőnk, megbízónk, megbízottunk, látogatónk, partnerünk adataira (továbbiakban együtt, mint: Érintettek).

Érintett által igénybe vett
szolgáltatás
Adat forrása Kezelt személyes adatok köre Adatkezelés célja Adatkezelés jogalapja Adatkezelés időtartama
Elektronikus direkt marketing
tartalmú üzenet, így hírlevél, reklám küldése a közvetlen üzletszerzés
módszerével (e-mail, push üzenet)
Érintettől származó E-mail cím   név Érinett azonosítása   Kommunikáció biztosítása Hozzájárulás Hozzájárulás visszavonásáig.
Licenc (viszonteladó,
végfelhasználó, disztribútor) rögzítése
Érintettől származó   Nyilvános adatbázis (e-cegjegyzek.hu) cégnév   székhely címe száma   kapcsolattartó neve   kapcsolattartó e-mail címe a vásárlás és a fizetés
dokumentálása, a számviteli kötelezettség teljesítése, az érintett
beazonosítása és a vele való kapcsolattartás, végfelhasználó beazonosítása és
a vele való kapcsolattartás   a
megvásárolt szolgáltatás teljesítése, számlakiállítás, a fizetés lebonyolításának
lehetősége, az online fizetés során a visszaélésgyanús tranzakciók kiszűrése.
Sales tevékenységek
Hozzájárulás   Szerződés teljesítése   Jogi kötelezettség teljesítése   Jogos érdek a licenc érvényességi idejének
lejártáig, az érintett személy hozzájárulásának visszavonásáig, ennek
hiányában az Adatkezelő az adatokat a licenc érvényességének lejártát
követően, a Ptk. 6:22. § alapján 5 év múlva törli. Ha az adatokat az
Adatkezelő a Számv. tv. alapján köteles megőrizni, akkor az adatokat az
Adatkezelő az érintett hozzájárulásától függetlenül csak a licenc
érvényességének lejártát követően 8 év múlva törli.   A hozzájárulást a [email protected]
e-mail címre küldött üzenettel bármikor vissza lehet vonni.

 

6.       Milyen adatokat gyűjtünk honlapjainkon, és mik a hatásai?

Nálunk kezelt adatai alapján profilozásra nem kerül sor, illetve automatikus döntéshozatalra sem, azonban Honlapjainkon sütiket (ún. cookie-k) alkalmazunk.

Milyen sütik találhatók Honlapjainkon, és azok pontosan milyen adatokat gyűjtenek automatikusan?

Honlapjaink használata során apró programokat, úgynevezett sütiket vagy cookie-kat és hasonló technológiákat alkalmazunk a mobileszközön, tableten, illetve számítógépen, hogy segítsük az azonosítást, illetve adatai felismerésében, hogy ne kelljen mindig újra beírni azokat, valamint, hogy javítsuk a felhasználói élményt, növeljük Honlapjaink biztonságát és hatékonyságát. Ezeket az adatokat nem Ön adja meg, hanem a sütik gyűjtik Honlapjaink használata során.

Honlapjaink meglátogatásakor és a szolgáltatások igénybevétele során cookie-kat helyezünk el, vagy helyeznek el harmadik személyek a böngészőjében és HTML-alapú e-mailekben a jelen adatkezelési tájékoztatónknak megfelelően.

Általánosságban a cookie egy olyan apró fájl, amelyet betűk és számok alkotnak, és amelyet az eszközére küldünk, illetve küldenek szerverünkről. A cookie lehetővé teszi annak felismerését, hogy mikor jelentkezett be utoljára Honlapjainkra. A fő célja a cookie-nak az, hogy lehetővé tegye egyénre szabott ajánlatok, reklámok elérhetővé tételét, amelyek személyre szabják a felhasználói élményt a Honlapjaink használata során és a személyes szükségleteit fejezik ki.

Az általunk alkalmazott cookie-k célja:

7.       Biztonság: a biztonság támogatása és lehetővé tétele, segítése a jogsértő magatartások általunk történő észlelésében.

8.       Preferenciák, tulajdonságok és szolgáltatások: a cookie-k képesek megmondani, hogy melyik nyelvet preferálja, mik a kommunikációs preferenciái, segítenek Önnek a formanyomtatványok kitöltésében a Honlapjainkon.

9.       Hirdetés: cookiek-at alkalmazhatunk arra, hogy megmutassák Önnek a releváns hirdetéseket a Honlapjainkon és azon kívül is. Olyan cookie-k alkalmazása is előfordulhat, amelyek megmutatják, hogy vajon a felhasználók, akik láttak egy reklámot a Honlapjainkon, később meglátogatják-e a hirdető weboldalát. Hasonlóan, a mi üzleti partnereink is használhatnak cookie-kat annak meghatározására, hogy vajon mi megjelenítettük-e a Honlapunkon a hirdetésüket,  az hogyan teljesített, és tájékoztatást küldhetnek nekünk arról, hogyan viselkednek a felhasználók a hirdetésekkel kapcsolatban. Olyan partnerrel is együttműködhetünk, amely a Honlapjainkon vagy azon kívül reklámot jelenít meg, miután meglátogatta a partner honlapját.

10.   Teljesítmény, analitika és kutatás: az ilyen cookie-k segítenek nekünk annak megismerésében, hogy a különböző helyeken hogyan teljesítenek a Honlapjaink. Olyan cookie-kat is alkalmazhatunk, amelyek értékelik, javítják, kutatják a Honlapjainkat, a termékeket, funkciókat, szolgáltatásokat, beleértve, amikor belép a Honlapjainkra más honlapokról.

Az általunk alkalmazott cookie-k típusai:

Alapvető cookie-k

Ezek a cookie-k nélkülözhetetlenek a Honlapjaink működése szempontjából.

Teljesítmény cookie-k

Lehetővé teszik számunkra Honlapjaink teljesítményének és megjelenésének elemzését, valamint a hibák észlelését. Például az ilyen típusú cookie-knak köszönhetően láthatjuk, ha korábban már járt a Honlapjainkon, és megállapíthatjuk, hogy Honlapjaink mely részei a legnépszerűbbek, annak alapján, hogy a látogatók – köztük Ön is – mely oldalakat keresik fel a leggyakrabban, és mennyi időt töltenek az egyes oldalakon. Erre a célra, egyebek között a Google Analytics-ot, valamint hasonló elemző cookie-kat használunk.

A cookie-k által létrehozott adatokat a webhely használatáról rendszerint a Google szervere tárolja az Egyesült Államokban. Azonban, ha az EU-ban vagy az Európai Gazdasági Térségben tartózkodik, a Google a továbbítást megelőzően lerövidíti az IP-címét. Csak kivételes esetekben fordul elő a teljes cím továbbítása a Google egyesült államokbeli szerverére; ebben az esetben ott kerül sor a cím lerövidítésére. Ezeket az adatokat a Google arra használja, hogy jelentéseket készítsen awebhelytevékenységekről, és egyéb szolgáltatásokat biztosítson a webhelytevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatban. Számítógépérőla Google Analytics szolgáltatás keretén belül továbbított IP-cím a Google által tárolt semmilyen egyéb adathoz nem lesz társítva. Ha kívánja, megakadályozhatja a cookie-k által létrehozott webhasználati adatok (köztük az IP-cím) Google részére történő továbbítását és az ott történő kezelését, ha letölti és telepíti ezt a böngészőbővítményt: (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=es).

Funkcionális cookie-k

Lehetővé teszik számunkra, hogy jobb felhasználói élményt biztosítsunk. Például az ilyen típusú cookie-k segítségével biztosítjuk, hogy ha Honlapjainkra látogat, az ott megjelenő információk megfeleljenek felhasználói beállításainak, ahonnan a Honlapjainkra látogatott, adott esetben pedig annak a ténynek, hogy egy olyan e-mailből látogatott a Honlapjainkra, amelyet Mi vagy egy megbízható, szolgáltató harmadik fél küldött, amely a megbízásunkból lépett kapcsolatba  Önnel.

Hirdetési cookie-k

Lehetővé teszik számunkra és gondosan megválogatott partnereink számára, hogy hirdetéseket juttassanak el Önhöz, illetve az ilyen kommunikációhoz adott, külön beleegyezés esetén közvetlenül felvegyék Önnel a kapcsolatot az érdeklődési körének megfelelő témákban, például olyan termékekre, szolgáltatásokra vonatkozó információk gyűjtésével, amelyeket megtekintett a Honlapjainkon. Kereskedőpartnereink számára, egyebek között például a Google remarketing-címkéinek használatával tesszük lehetővé, hogy az Ön által a Honlapjainkon megtekintett termékeket hirdessék. A Google remarketing-címkéinek működéséről ide kattintva találhat további információkat:
http://www.google.co.uk/think/products/newremarketing-tag.html.

Honlapjainkon harmadik felek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmai is megjelenhetnek, és ily módon harmadik felek cookie-jai kerülhetnek a merevlemezére vagy a böngészőjébe. Az ilyen cookie-k mentését nem ellenőrizzük. További információkért tekintse meg az adott, harmadik fél adatvédelmi irányelveit.

Egyéb helyi tároló

Bizonyos harmadik felekkel együtt, a Honlapjainkkal összefüggésben, a helyi tárolási technológiák egyéb fajtáit is használhatjuk, például a Local Shared Objects (más néven „Flash cookie”) és a HTML5 helyi tárolót. Ezek a technológiák annyiban hasonlítanak a fent tárgyalt cookie-khoz, hogy az eszközre vannak mentve, és adatok tárolhatók bennük a felhasználó tevékenységéről és beállításairól. E technológiák azonban más részeit használhatják az eszköznek, mint a normál cookie-k, ezért nem feltétlenül szabályozhatók a szokásos böngészőeszközökkel és -beállításokkal. A
Flash cookie-kban tárolt adatok letiltásával vagy törlésével kapcsolatos tudnivalókért kattintson ide:

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html.

A cookie-k ellenőrzése, irányítása:

A legtöbb böngésző lehetővé teszi, hogy kontrollálja a beállításokon keresztül a cookie-k alkalmazását. Mindazonáltal, ha korlátozza a Honlapjainkat a cookie használatában, az ronthatja a felhasználói élményt. Ezen kívül leállíthatja a személyre szabott beállítások mentését is, mint például a bejelentkezési információkat.

Ha nem kívánja, hogy cookie-kat alkalmazzunk, amikor meglátogatja a Honlapjainkat, akkor a beállítások menüpontban megszüntetheti egyes cookie-k alkalmazását. Annak érdekében, hogy tudomást szerezzünk arról, hogy letiltotta egyes cookie-k használatát, ún. letiltási cookie-t helyezünk el az eszközén, így tudni fogjuk, hogy nem helyezhetünk el cookie-kat akkor, amikor a következő alkalommal meglátogatja a Honlapjainkat. Ha nem kíván cookie-kat kapni, megváltoztathatja a böngésző beállításait a számítógépen. Ha a böngésző beállítások megváltoztatása nélkül használja a Honlapjainkat, azt úgy tekintjük, hogy a Honlapjainkon bármilyen cookie küldéséhez hozzájárult. Honlapjaink cookie-k nélkül nem működnek
megfelelően.

A cookie-król való több információ szerzéséhez, beleértve a cookie-k fajtáját, kezelését és törlését, látogassa meg a www.wikipedia.org
oldalt, vagy a www.allaboutcookies.org, vagy www.aboutcookies.org honlapokat.

A fentieket meghaladóan, a cookie-kat az alábbi linkeken is szabályozhatja, engedélyezheti: www.aboutads.info/choices és a https://www.youronlinechoices.eu.

A http://www.networkadvertising.org/choices/ linken lehetőség van egyéb külső szolgáltatók cookie-jainak letiltására is.

Böngészők beállításai a cookie-k kezeléséhez:

·       Internet Explorer: Eszközök >Internet Opciók > Adatvédelem > Honlapok

·       Mozilla Firefox: Eszközök > Opciók > Adatvédelem

·       Safari: Módosítások > Beállítások > Adatvédelem

·       Google Chrome: Beállítások > Összetett beállítások mutatása… > Adatvédelem >Tartalmak beállítás…Preferenciák terület > Speciális > Cookie

 

11.   Ki kezeli a személyes adatait, és ki férhet hozzájuk?

Az adatkezelő

Az 1. pontban meghatározott adatainak adatkezelője a Maxvalor Hungary Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy, Karikó János utca 12), melynek elérhetőségei és pontos cégadatai az alábbiak:

·       Cégnév: Maxvalor Hungary Kft.

·       Cégjegyzékszám: 13-09-213347

·       Adószám: 29275489-2-13

·       Székhely: 2051 Biatorbágy, Karikó János utca 12

·       Képviselője: Gölcz Dénes ügyvezető igazgató

·       E-mail cím: [email protected]

·       Telefonszám: +36 1 224 0316

A Mi részünkről adataihoz a munkavállalóink férnek hozzá abban a körben, amely munkájuk elvégzéséhez feltétlenül szükséges. A személyes adataihoz való hozzáférési jogosultságokat szigorú belső szabályzatban rögzítjük.

Adatfeldolgozók

Adatai kezeléséhez, tárolásához
különböző vállalkozásokat veszünk igénybe, akikkel a jogszabályoknak
megfelelően adatfeldolgozói és megbízási/vállalkozási szerződést kötöttünk. Az
alábbi adatfeldolgozók végzik adatai feldolgozását:

Adatfeldolgozó neve Címe Tevékenység
Profitaudit Kft. 1026 Budapest, Tövis u. 40. könyvelési szolgáltatás
23VNet Kft.
Hubspot 25 First Street, 2nd Floor,
Cambridge, MA 02141 USA
online marketing szolgáltatás
Odoo online ERP rendszer
Endian Spa via Pillhof 47., I-39057 Appiano,
(BZ) Italy
tűzfal szolgáltatás
Infonity Kft. 1137 Budapest, Pozsonyi út 32. marketing és kommunikációs
feladatok
Lagas Key Kft. 1171 Budapest, Fátyolvirág
utca 13.
reklámügyi tevékenység
MicroSoft Ireland Operation
Ltd.
One Microsoft Place, South
Country Business Park, Leopardstown, Dublin 18, D18 P521
felhőszolgáltatás nyújtása
GOOGLE LLC ( USA – Google Data Protection
Office, 1600 Amphitheatre Pkwy Mountain View, California 94043)
Hirdetés, analitikai és mérési
szolgáltatás

A külföldre történő adattovábbítással
kapcsolatos információk:

A Google LLC és tagvállalatai szerepelnek az Európai Bizottság GDPR rendelet 45. cikk szerinti megfelelőségi határozatában és a 2016/1260 bizottsági végrehajtási határozatában, valamint az ezek alapján felállított USA – EU Privacy Shield List-en, azaz az ide történő adattovábbítás nem minősül Európai Unión kívüli, harmadik országba történő adattovábbításnak, és ahhoz nem szükséges az érintettek külön engedélye, valamint az oda történő adattovábbítás a GDPR rendelet 45. cikk alapján megengedett. Ezen vállalkozások vállalták a GDPR-nak való megfelelést.

12.   Ki az adatvédelmi tisztviselőnk és mik az elérhetőségei?

Az Adatkezelőnél nem került sor adatvédelmi tisztviselő kinevezésére a GDPR rendelet előírásainak értelmében.

13.   Kinek továbbítjuk a személyes adatait?

Személyes adatait nem továbbítjuk a GDPR rendeletben nem részes, a GDPR értelmében vett harmadik országba, azokat csupán a 3. pontban megnevezett adatfeldolgozóknak, az ott részletezettek szerint továbbítjuk, illetve csak ők tekinthetnek be, férhetnek hozzá a személyes adatainak kezelésére használt rendszerekbe.

Amennyiben személyes adatai a jelen tájékoztatóban nem szereplő harmadik személynek vagy címzettnek kerülnének továbbításra, abban az esetben Önt előre tájékoztatjuk az esetleges címzettről, és az adattovábbításra csak azt követően kerül sor, ha ehhez előzetesen hozzájárul, vagy azt egyébként jogszabály írja elő.

Milyen jogai vannak a személyes adatai kezelésével kapcsolatban, és hogyan biztosítjuk azok gyakorlását?

14.   Hozzáférési jog: tájékoztatást kérhet arról, hogy milyen adatait, milyen célra, mennyi ideig kezeljük, kinek adjuk át, honnan származnak az általunk kezelt adatai.

15.   Helyesbítési jog: ha adatai változnak, vagy rosszul rögzítettük őket, kérheti adatai helyesbítését, javítását, pontosítását.

16.   Törlési jog: a jogszabályban meghatározott esetekben kérheti, hogy az általunk kezelt adatait töröljük.

17.   Adatkezelés korlátozásához való jog: a jogszabályban meghatározott esetekben kérheti, hogy az adatkezelést korlátozzuk.

18.   Adathordozhatósághoz való jog: kérheti adatai hordozását, illetve, hogy a jogszabályban meghatározott típusú adatait adjuk ki az Ön részére, vagy külön kérése és felhatalmazása alapján, adjuk át közvetlenül más, Ön által megjelölt szolgáltatónak.

Fenti kérelmének benyújtása esetén a jogszabályban meghatározottak szerint járunk el, és egy hónapon belül tájékoztatjuk arról, hogy milyen intézkedéseket hoztunk a kérelem alapján.

19.   Hozzájárulás visszavonásához való jog: amikor adatait hozzájárulása alapján kezeljük, bármikor joga van a hozzájárulást visszavonni, amely azonban nem érinti a hozzájárulása visszavonását megelőző adatkezelésünk jogszerűségét.

20.   Panasz jog: amennyiben adatkezelésünkkel kapcsolatban jogsérelem éri Önt, joga van panaszt benyújtani az illetékes felügyeleti hatósághoz:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

·       Dr. Péterfy Attila elnök

·       Honlap: http://naih.hu

·       Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.)

·       Postacím: 1374 Budapest Pf.: 603

·       E-mail: [email protected]

·       Telefonszám: +36 (1) 391-1400

A fentieken túlmenően továbbá a Fővárosi Törvényszék előtt keresetet indíthat velünk szemben a személyes adatok védelme megsértése esetén.

21.   Tiltakozási jog:

·       Amennyiben a fentiek alapján adatait jogos érdeken alapuló adatkezeléssel kezeljük, külön tiltakozhat ezen jogos érdekből történő adatkezeléssel szemben.

·       A profilalkotási célú adatkezeléssel szemben is tiltakozhat.

Tiltakozása esetén ezen személyes adatait nem kezeljük tovább.

22.   Hogyan biztosítjuk adatai biztonságát?

Mindenre kiterjedő, részletes információbiztonsági szabályzattal rendelkezünk az általunk kezelt adatok, információk biztonságának biztosítása érdekében, amely valamennyi munkavállalónkra kötelező, és amelyet valamennyi munkavállalónk ismer és alkalmaz.

A munkavállalóinkat az adat- és információbiztonság követelményeire vonatkozóan rendszeresen oktatjuk, képezzük.

7.1. Adatbiztonság az IT infrastruktúrában

A személyes adatokat felhő szervereken tároljuk, amelyhez, szigorú jogosultságkezelési szabályok alapján, csak nagyon korlátozott személyi, alkalmazotti kör férhet hozzá. Informatikai rendszereinket időről időre, visszatérően és rendszeresen teszteljük és ellenőrizzük az adat- és IT biztonság megteremtése és fenntartása érdekében.

Az irodai munkaállomások jelszóval védettek, idegen adathordozó használata korlátozott, és csak biztonságos körülmények között, ellenőrzést követően megengedett.

Valamennyi rendszerünkre, azok rendszerelemére kiterjedő, rendszeres és folyamatos kártékony szoftverek elleni védelem biztosított.

A programok, alkalmazások és eszközök tervezése, fejlesztése, tesztelése és üzemeltetése során a biztonsági funkciókat kiemelten és elkülönítetten kezeljük.

Az információs rendszer hozzáférési kulcsait (pl. jelszó) titkosítva tároljuk és továbbítjuk, a rendszer biztonságát érintő adatok (pl. jelszavak, jogosultságok, naplók) védelméről a hozzáférési jogosultságok kiosztásánál gondoskodunk.

7.2. Fizikai adatbiztonság

A fizikai adatbiztonság megteremtése érdekében biztosítjuk nyílászáróink megfelelő záródását és védelmét, szigorú látogatási és belépési előírásokat alkalmazunk a látogatókra vonatkozóan. Az irodahelyiség őrzés-védelme 7/24-ben biztosított.

A papír alapú, személyes adatokat tartalmazó dokumentumok zárt, tűz- és vagyonvédelmet biztosító szekrényben kerülnek elhelyezésre, amelyhez csak meghatározott személyzeti kör fér hozzá megfelelő jogosultságkezeléssel.

Az adathordozó eszközök elhelyezésére szolgáló helyiségeket úgy alakítottuk ki, hogy elegendő biztonságot nyújtsanak illetéktelen vagy erőszakos behatolás, tűz vagy természeti csapás ellen. Az adatátvitelre, valamint mentésre, archiválásra használt adathordozók tárolása pedig csak megbízhatóan zárt helyen történhet.

A mentési adathordozókat megbízhatóan zárt helyiségben, minimum 30 perces tűzállóságú tárolószekrényben tároljuk.

23.   Mit teszünk, ha adatvédelmi incidens következik be nálunk?

A jogszabályoknak megfelelően bejelentjük a felügyeleti hatóságnak az adatvédelmi incidenst a tudomásszerzéstől számított 72 órán belül, és nyilvántartást is vezetünk az adatvédelmi incidensekről. A jogszabály által meghatározott esetekben pedig az érintett felhasználókat is tájékoztatjuk róla.

24.   Mikor és hogyan módosítjuk a jelen adatkezelési tájékoztatót?

Amennyiben a kezelt adatok köre, az adatkezelés többi körülménye változik, a jelen adatkezelési tájékoztatót a GDPR rendelet előírásainak megfelelően 30 napon belül módosítjuk és közzétesszük a Honlapunkon és e-mailben, illetve a Honlapunkon értesítjük a változásról. Jelen adatkezelési tájékoztatónk hatályos változata elérhető nyomtatott formában a Központ recepcióján is. Kérjük, hogy minden esetben gondosan olvassa el az
adatkezelési tájékoztató módosításait, mert fontos információkat tartalmaznak személyes adatainak kezeléséről.