Automatizált telepítés és frissítés MS és 3rd party szoftverek: Patch Management a gyakorlatban

Bardócz Gyula

Bardócz Gyula

kereskedelmi vezető

Az elavult operációs rendszerek és egyéb szoftverek nyitott biztonsági réseket jelentenek a kiberbűnözők számára, ez a kockázat azonban az automatikus javítási funkció segítségével kiküszöbölhető. A Heimdal Patch and Asset Management alkalmazásával nem csak javítható a szoftverek teljesítménye, hanem az értékes erőforrásokat a vállalat számára létfontosságú feladatokra tudja összpontosítani. 

Ha jelenleg havonta több, mint 5 percet foglalkozik gépenként az operációs rendszer és az egyéb szoftverek frissítésével, akkor a Heimdal Patch and Asset Management megoldása nem költség, hanem befektetés, mert ennek az időnek a többszörösét tudja megtakarítani. 

Ismerje meg a Heimdal Patch and Asset Management modult a telepítések, hibajavítások és szoftverek nyilvántartásának egyszerű menedzseléséhez! Segítségével értékes időt és energiát takaríthat meg. Nemcsak Microsoft termékek, hanem harmadik féltől származó vagy saját fejlesztésű szoftverek javítását és üzemeltetését is lehetővé teszi, akár a világ bármely pontjáról. 

Megmutatjuk hogyan készíthet speciális ütemezési tervet a frissítésekhez és a javítási munkálatokhoz. A modul segítségével egyetlen felületen kaphatunk képet szervezetünk hardveres és szoftveres állományáról és az eszközökhöz kapcsolódó más fontos információkról, mint például a verziószám, illetve egy esetleges sérülékenység.

Days
Hours
Minutes
Seconds