Heimdal™ Security

maxvalor
heimdal security

A Heimdal™ Security rendszerei DNS, HTTP, és HTTPs protokollokat lefedő, hálózati, végponti és emailforgalmat is figyelő, újgenerációs antivírust és privilegizált hozzáférést nyújtó integrált és személyre szabható megoldásokat kínálnak, amik csak az elmúlt 12 hónapban több mint 90 millió támadást akadályoztak meg ügyfeleiknél. A Heimdal többek között az FBI és az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának elismerését is kivívta a ransomware támadások visszaverésében nyújtott teljesítményéért.  

A néhány éve indított vállalat már 9 országban rendelkezik képviselettel, világszerte több mint 7000 vállalkozást és mintegy 1.5 millió végpontot véd.  

Etikus hacker világbajnokság nyertes csapat

A Heimdal™ Security-t a növekvő digitális veszélyek elleni hatékony fellépés érdekében alapította 2014-ben egy dán, etikus hackercsoport, amely korábban kétszer is megnyerte a szektor szakembereinek kiírt világbajnokságot. Kibervédelmi technológiájuk motorjául azt az “azonosító és védelmi algoritmust” használták fel, mellyel a rangos Defcon hacker világversenyen első helyezést értek el.