Rólunk

office

Heimdal™ Security

A Heimdal-t a növekvő digitális veszélyek elleni hatékony fellépés érdekében alapította 2014-ben egy dán, etikus hackercsoport, amely korábban kétszer is megnyerte a szektor szakembereinek kiírt világbajnokságot. A csapat a rangos Defcon hacker világversenyen első helyezést szerzett azonosító és védelmi algoritmusukat használta fel a kibervédelmi technológiájuk motorjául. A Heimdal többek között az FBI és az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának elismerését is kivívta a ransomware támadások visszaverésében nyújtott teljesítményéért.

A néhány éve indított vállalat már 9 országban rendelkezik képviselettel, világszerte több mint 7000 vállalkozást és mintegy 1.5 millió végpontot véd. Pénzügyi forgalmuk a kezdeti 6000 százalékos növekedés után még mindig kétszámjegyű növekedést realizál évente.

Maxvalor

A Heimdal™ Security hazai forgalmazója

Minden megoldással és szolgáltatással ügyfeleinket helyezzük a középpontba, és támogatjuk őket az üzleti céljaik elérésében. A legmodernebb Mesterséges Intelligencia (MI), Machine Learning, Big Data és felhőalapú technológiákat alkalmazó megoldásokkal, a legmagasabb szintű szolgáltatásokat biztosítjuk partnereink és KKV ügyfeleink számára, digitalizációs átalakulásuk során.

Több, mint 25 év tapasztalattal tanácsadóink és szakértőink, az ügyfelek üzleti céljait és kihívásait szem előtt tartva, kínálnak személyre szabott, iparági tapasztalatokra épülő megoldásokat.

Maxvalor logó

Értékeink

szakmai felkészültség

SZAKMAI FELKÉSZÜLTSÉG

20+ év IT-területen és üzletvezetésben szerzett tapasztalat.

brandind

BRANDING

Szakértői státusz, folyamatos jelenlét a magyar médiában és online platformokon.

ügyfélközpontúság

ÜGYFÉLKÖZPONTÚSÁG

Maximális ügyfélélmény biztosítása az elsőszámú prioritásunk.

támogatás

ÉRTÉKESÍTÉS

Iparági üzleti intelligencia, a megoldások értékesítésének folyamatos fejlesztése a digitális marketing és sales területeken. 1000+ partnerből álló partner-hálózat

SZAKMAI FELKÉSZÜLTSÉG

20+ év IT-területen és üzletvezetésben szerzett tapasztalat.

márka

MÁRKA

Bizonyított eredmények piacra lépési stratégiák kidolgozásában, és új termékek magyarországi bevezetésében, márkaépítésében.

Partnereink mondták

Már írt rólunk