Email Security

Email Security Protection Solution

Megoldás felhő alapú és on-premise levelezőrendszerek védelmére, amely ötvözi az Office 365 támogatást a Heimdal Security saját email védelemi rendszerével, annak érdekében, hogy megelőzze a levélben érkező fenyegetéseket és az ellátási lánc ellen irányuló támadásokat.  

Előzze meg a holnap fenyegetéseit még ma. Valós időben, bármikor.

Stop email malware, malicious URLs, phishing and ransomware.

Redefining spam filters

A spamszűrők újraértelmezése

A Heimdal™ Email Security több, mint egy átlagos spamszűrő. Lépjen a levelezés védelem és a megfelelőség új korszakába, amely ötvözi a kimagasló Threat Intelligence technológiát az emberi szakértelemmel!

Full email protection

Teljeskörű email védelem

Legyen szó akár kimenő, akár bejövő emailekről, mi gondoskodunk a biztonságról. Könnyedén kezelhető “Állítsa be és felejtse el” megoldás, amely valós időben figyeli a teljes email forgalmat.

Deep scanning approach

Mélyreható szkennelési megközelítés

Nagyon egyszerű a hackereknek rosszindulatú tartalmat elrejteni egy emailben. Egy teljes struktúra lerombolásához nincs szükség másra, mint egyetlen kattintásra egy megtévesztett felhasználótól. Védje magabiztosan email szervereit és fiókjait.

FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra

Többrétegű védelem

A Heimdal™ Email Security az a típusú email védelem, amelyre a távoli és helyszíni munkaerőnek szüksége van. Minden egyes emailt megvizsgálunk mások személyi adataival való visszaélésre, adatszivárgási kockázatokra és egyéb fenyegetésekkel kapcsolatban. A fájl mellékleteket a rendszer alapértelmezés szerint ellenőrzi, és abban az esetben blokkolja, ha a tartalom gyanúsnak tűnik. 

Biztonságos végrehajtás

A vállalaton kívülről érkező email mellékletek rengeteg veszélyt rejthetnek magukban. Az Email Security mélyreható csatolmányellenőrzője gondoskodik arról, hogy ne kerüljön be rosszindulatú kód a munkaállomásokra. 

Naplózás és jelentéskészítés

Teljes email alapú jelentés a naplózási, megfelelőségi és auditálási követelményekhez. Az incidensnek minősített eseményeket a rendszer teljes egészében naplózza és megjeleníti a Heimdal™ webes központi kezelőfelületén. 

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.
brother
Makeen
Johansen
aarsleff
royalbank
microsoft
0 K+
Védett vállalkozás
0 M+
Javított biztonsági rés
0 K+
Védett vállalkozás

Próbáld ki 30 napig ingyen!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 30 napos, ingyenes próbaidőszakot kizárólag vállalati környezetbe,
vállalkozások részére tudjuk biztosítani. Ezért kérjük, hogy személyes felhasználás céljából ne igényeljen!
Otthoni használatra, próbálja ki a Heimdal Home termékeket! Heimdal Home

1.

Első lépésként egy telefonos konzultáció során felmérjük igényed, pontosan mely szolgáltatásokat szeretnéd kipróbálni. Ezután regisztráljuk a 30 napos, ingyenes próbaverziót.

2.

A regisztráció után email-ben fogod megkapni a belépéshez és telepítéshez szükséges tudnivalókat.

3.

Magad is meggyőzödhetsz a Heimdal™ Security megoldásaiban rejlő lehetőségekről!

Már írt rólunk