Next-Gen Endpoint Antivirus

4 rétegű végponti vírusvédelem MDM-el és kiterjesztett tűzfal funkciókkal

Egy licenc és egy konzol – egyesített újgenerációs antivírus és MDM az olyan szofisztikált online fenyegetésekre, mint a ransomware-ek, a rejtett backdoor-ok, rootkit-ek, brute-force támadások és az észlelhetetlen malware-ek kifogástalan észlelésére.

Kifogástalan fenyegetésészlelés.

Adatbázis, felhő és viselkedés szkennelés.

Multiple layers of detection

Többrétegű észlelés

Négyrétegű kifogástalan észlelés, amelyet a Heimdal™ Security egyedülálló intelligenciája működtet a legösszetetteb fenyegetések észlelésére és mérséklésére.

Enhanced Brute-Force Protection

Továbbfejlesztett brute-force védelem

A brute-force támadások száma 400%-kal nőtt a pandémia alatt. A Heimdal™’s Next-Gen Antivirus egyedülálló brute-force elleni biztosítékkal rendelkezik, amelyet kifejezetten adatszivárgások elleni védelemre terveztek.

Remote device control with MDM

Távoli eszközkontroll MDM-el

Kövesse nyomon és kezelje távolról android eszközeit, könnyen elérhető helymeghatározási, zárolási és törlési lehetőségekkel a Heimdal MDM konzolról.

FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások előrehaladott problémákra

Többlépcsős szkennelés

Első szakasz – a Heimdal™ végponti víruskereső programja összehasonlítja a gyanús fájlt egy helyileg tárolt adatbázissal.

Második szakasz – egy nagy sebességű folyamatot a Threat Cloud szkennelést foglalja magába, amelyet gépi tanulási algoritmusok támogatnak.

Harmadik és negyedik szakasz – a rejtett backdoor szkennelésről szól, lehallgatja a rosszindulatú Command&Control kapcsolatokat és a gyanúsnak ítélt fájlok végrehajtását a Heimdal golyóálló sandbox környezetében.

A poke&prod megközelítésünk 100%-os észlelési aránnyal működik.

Menedzselje mobileszköz flottáját a rohanás közepette

A Next-Gen Antivirus nagyon erős, hatékony mobileszköz-kezelési (MDM) funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a világ bármely pontjáról és bármely Windows-kompatibilis gépről felügyelje mobileszköz-flottáját. Távolról törli vagy zárolja az összes ellopott eszközt, és pontosan meghatározza az eltűnt mobiltelefonok helyzetét. Nincs többé elveszett eszköz.

A víruskeresőtől az E-PDR-ig

Lépjen be a végponti észlelés és megelőzés új korszakába: NGAV és E-PDR.

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.
brother
Makeen
Johansen
aarsleff
royalbank
microsoft
0 K+
Védett vállalkozás
0 M+
Javított biztonsági rés
0 K+
Megelőzött támadás

Próbáld ki 30 napig ingyen!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 30 napos, ingyenes próbaidőszakot kizárólag vállalati környezetbe,
vállalkozások részére tudjuk biztosítani. Ezért kérjük, hogy személyes felhasználás céljából ne igényeljen!
Otthoni használatra, próbálja ki a Heimdal Home termékeket! Heimdal Home

1.

Első lépésként egy telefonos konzultáció során felmérjük igényed, pontosan mely szolgáltatásokat szeretnéd kipróbálni. Ezután regisztráljuk a 30 napos, ingyenes próbaverziót.

2.

A regisztráció után email-ben fogod megkapni a belépéshez és telepítéshez szükséges tudnivalókat.

3.

Magad is meggyőzödhetsz a Heimdal™ Security megoldásaiban rejlő lehetőségekről!

Már írt rólunk