Patch and Asset Management

Telepítés, hibajavítás és szoftverleltár menedzselés

Automatizálja a sérülékenység menedzsmentjét, és takarítson meg értékes időt és erőforrásokat egy olyan megoldással, mely lehetővé teszi a Microsoft termékek, harmadik féltől származó és saját fejlesztésű szoftverek, működés közben történő üzembe helyezését és javítását, a világ bármely pontjáról, bármilyen ütemezés szerint, teljes láthatósággal és részletes kontrollal a teljes szoftverkészlet felett.

Az összes telepítési és hibajavítási igény megoldása egy termékben.

Telepítse és javítsa a szoftverét! Szüntesse meg a sérülékenységet! Gondoskodjon szoftverei megfelelőségéről!

FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra

Nagymértékben testreszabható beállítás

Használja úgy ahogy szeretné. Tetszés szerint állítson be javítási vagy frissítési ütemezéseket, kényszerített frissítéseket a felhasználókra vagy az AD csoportokra, távolítsa el az instabil szoftver verziókat, vagy dőljön hátra, lazítson és hagyja, hogy a Patch & Asset Management kitalálja azt, ami a legjobb az ön sebezhetősége és szoftvereinek kezelése szempontjából.

A Microsoft opcionális minőségi frissítései egyszerűvé váltak

A Microsoft opcionális minőségi frissítéseit nehéz megvalósítani, nehéz kezelni, és lehetetlen megjósolni. A Patch & Asset Management gyors és fájdalommentes Microsoft minőségi frissítés telepítést és telepítés előtti tesztelést tesz lehetővé az üzleti rendszerekkel való kompatibilitás vizsgálatához.

Nem kell tesztelnie, hiszen többszörösen tesztelt

Minden javítás, frissítés, rollup, hotfix, biztonsági csomag tesztelve van, a reklámprogramoktól megtisztított, és újracsomagolt, mielőtt hozzáadódik az Ön Heimdal™ felhőjéhez. A HTTPS-beágyazás biztosítja a továbbítás közbeni adatvédelmet. Nincs szükség nagy sávszélességre, mivel a Patch & Asset Management helyi P2P-t használ a javítások terjesztéséhez és telepítéséhez a kliens-szerver modellek helyett.

Legrövidebb "gyártótól a végpontig” késleltetési idő

A Patch & Asset Managementnek van a legrövidebb késleltetési ideje a gyártótól a végfelhasználóig: kevesebb mint 4 óra, amely magába foglalja a tesztelést és az újra csomagolást. A Heimdal felhőbe történő feltöltést követően a bevizsgált csomag terjeszthető és telepíthető lesz.

Saját fejlesztések és javítások

Az IT rendszergazdák automatizálhatják a házon belüli szoftverek javítását vagy frissítését a parancssori szkriptek segítségével. Minden csomag titkosítva van a telepítés előtt. Miután a csomag felkerült a felhőbe, könnyen elérhetővé válik, hogy ön a vállalkozás szempontjából fontos dolgokra tudjon összpontosítani.

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.
brother
Makeen
Johansen
aarsleff
royalbank
microsoft
0 K+
Védett vállalkozás
0 M+
Javított biztonsági rés
0 K+
Védett vállalkozás

Próbáld ki 30 napig ingyen!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 30 napos, ingyenes próbaidőszakot kizárólag vállalati környezetbe,
vállalkozások részére tudjuk biztosítani. Ezért kérjük, hogy személyes felhasználás céljából ne igényeljen!
Otthoni használatra, próbálja ki a Heimdal Home termékeket! Heimdal Home

1.

Első lépésként egy telefonos konzultáció során felmérjük igényed, pontosan mely szolgáltatásokat szeretnéd kipróbálni. Ezután regisztráljuk a 30 napos, ingyenes próbaverziót.

2.

A regisztráció után email-ben fogod megkapni a belépéshez és telepítéshez szükséges tudnivalókat.

3.

Magad is meggyőzödhetsz a Heimdal™ Security megoldásaiban rejlő lehetőségekről!

Már írt rólunk