Threat Prevention

Predictive Endpoint DNS Security

Biztosítsa a hibrid munkavégzést akár a helyszínen, akár távolról egy olyan úttörő DNS biztonsági megoldással, amely ötvözi a kiberbűnözés intelligenciát, a gépi tanulást és a mesterséges intelligencia alapú megelőzést a jövőbeni fenyegetések kiemelkedő pontossággal történő megelőzésében.

Előzze meg a holnap fenyegetéseit még ma!

Folyamatosan és valós időben.

Filter DNS, HTTP and HTTPs traffic​

DNS, HTTP és HTTPs forgalom szűrése

Az online fenyegetések 91%-a DNS-t használja. A Heimdal™ Threat Prevention azonosítja a felmerülő és rejtett fenyegetéseket, megállítja a hagyományos víruskereső által nem észlelt kibertámadásokat és lezárja az adatszivárgás helyeit. Mindezt megszakítás nélkül és minimális végponti erőforrás-használattal.

Own the present, see the future​​

Legyen ura a jelennek és lásson a jövőbe

A jövőbeli fenyegetések előrejelzésének 96%-os pontossága, az alkalmazott neurális hálózatok modellezése révén lehetővé válik, hogy magabiztosan uralja vállalata DNS irányítási beállításait, és megakadályozza az összes azonnali és jövőbeni kiberfenyegetés forgatókönyvét. Legyen teljes önbizalommal mások előtt!

Unleash unique Threat Hunting​

Engedje szabadjára az egyedülálló Threat Hunting-ot

Ezzel a kódfüggetlen, végponti DNS fenyegetésvadász megoldással fedezze fel a rosszindulatú URL folyamatokat, és fejtse azt vissza a támadás kiindulópontjához! Erősítse csapatát tökéletes eszközökkel a teljes átláthatóság és ellenőrzés érdekében a végpontokon és hálózatán!

FŐBB ELŐNYÖK

Egyedi megoldások összetett problémákra

DNS és DNS-over-HTTPS (DoH) tartomány

Fenyegetésvadászat a DNS határain túl a DNS-over-HTTPS (DoH) forgalomszűréssel a kibertámadások megállítására, valamint a törvényes eszközökkel, alkalmazásokkal vagy felhőszolgáltatásokkal visszaélő rejtett, rosszindulatú programok vagy fenyegetések megállítására. 

A DoH forradalmi megoldás, amely megváltoztatja a hackerek játékszabályait is. A fenyegetésvadászat nem ad teret a hackereknek, függetlenül a csatlakozási protokolltól, a vállalat kibertudatosságától, profiljától vagy iparágtól. 

Túl a rosszindulatú programok hagyományos észlelésének határain

Vegye át a teljes irányítást a DNS, HTTP és HTTPS kommunikációja felett az egyedülálló ML-támogatású fenyegetésintelligencia révén, amely lehetővé teszi, hogy a hagyományos vírusvédelmi fenyegetésészlelésről a megelőzés-vadászat irányába mozdítsa el a fókuszt! Használja ki a fenyegetésvadászatban rejlő lehetőségeket a Threat-to Process korrelációjával, hogy felfedhesse a fejlett, rosszindulatú programfolyamatokat és a veszélyeztetett felhasználókat! Szerezzen átfogó irányítást a vállalati hálózaton belül vagy azon kívül történtek felett anélkül, hogy szüksége lenne nem hatékony fenyegetéselemző szoftverek vagy további biztonsági elemzők alkalmazására.

Gondolja újra mindazt, amit a fenyegetésvadászatról tud

Kategóriájában a legjobb malware vadászat egy karnyújtásnyira van öntől a platformok támogatásával járó gondok nélkül, elavult behatolás-tesztelő eszközök vagy nem grafikus felhasználói felület sebezhetőség detektáló és elhárító eszközök nélkül. Egy felhasználóbarát és észrevétlenül működő megoldás, amely megfelel vállalata összes fenyegetésvadász és megfelelőségi követelményének. Egyesített vezérlőközpont teljes rálátással a fenyegetettsége állapotára. Teljes végpont és IoT lefedettség.

Teljes kompatibilitás bármilyen biztonsági megoldással

A Threat Prevention/fenyegetés-megelőzés/ kompatibilis bármely más biztonsági megoldással. Kiegészíti ahelyett, hogy kiváltaná, nem elnyomja, hanem összehangolja, és kevesebb mint egy óra alatt telepíthető az ön környezetében. A felhő alapú Threat- Intelligence megóvja legértékesebb vagyonát bármilyen típusú fenyegetés ellen, az emberi tévedésektől a kidolgozott, rosszindulatú kampányokig.

A globális cégek

kiberbiztonsági partnere

A Heimdal egyedülálló kiberbiztonsági megközelítéssel, egy olyan felületen, amely folyamatosan alkalmazkodik és fejlődik azáltal, hogy követi az IT bűnözőket és fejleszti az inkrementális intelligenciát, biztosítja néhány piacvezető vállalat jövőjét, hogy számukra a legfontosabbra, az üzletre koncentráljanak.
brother
Makeen
Johansen
aarsleff
royalbank
microsoft
0 K+
Védett vállalkozás
0 M+
Javított biztonsági rés
0 K+
Védett vállalkozás

Próbáld ki 30 napig ingyen!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 30 napos, ingyenes próbaidőszakot kizárólag vállalati környezetbe,
vállalkozások részére tudjuk biztosítani. Ezért kérjük, hogy személyes felhasználás céljából ne igényeljen!
Otthoni használatra, próbálja ki a Heimdal Home termékeket! Heimdal Home

1.

Első lépésként egy telefonos konzultáció során felmérjük igényed, pontosan mely szolgáltatásokat szeretnéd kipróbálni. Ezután regisztráljuk a 30 napos, ingyenes próbaverziót.

2.

A regisztráció után email-ben fogod megkapni a belépéshez és telepítéshez szükséges tudnivalókat.

3.

Magad is meggyőzödhetsz a Heimdal™ Security megoldásaiban rejlő lehetőségekről!

Már írt rólunk